A cincea premieră a stagiunii: „8 TAŢI”, o coproducţie Teatrul de Stat Constanţa – Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca

Written by on 18 mai 2021

Teatrul de Stat Constanţa prezintă a treia premieră a lunii mai – lună în care aniversăm 70 de ani de la înfiinţare – şi a cincea premieră a stagiunii 2020 – 2021.

„8 TAŢI” de Tina MÜLLER, traducerea Ciprian Marinescu, regia artistică Irisz Kovacs, scenografia Theodor Niculae, face parte din programul repertorial „Debut la TSC” şi este un spectacol realizat în coproducţie cu Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca, reprezentând examenul de licenţă al regizoarei Irisz Kovacs, studentă în anul al treilea la specializarea Regie de teatru a Facultăţii de Teatru şi film de la Babeş Bolyai, la clasa regizorului Radu Nica.

În distribuția spectacolului sunt cinci dintre cei mai tineri actori ai teatrului: Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire şi Florin Aioane.

Avanpremiera este programată vineri, 21 mai, de la ora 19:00, iar premiera va avea loc sâmbătă, 22 mai, de la  aceeaşi oră.

Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanța pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța – Bulevardul Ferdinand Nr. 11


Redare

Titlu

Artist