Aproximativ 200 grame bijuterii din aur, confiscate de poliţiştii de frontieră constănţeni

Written by on 12 martie 2021

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au descoperit în hainele unui cetăţean român, 200 grame de bijuterii.

În data de 10.03.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind pe jos, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 43 ani, cu domiciliul în judeţul Călăraşi, declarând că vine din Turcia.

Astfel, polițiștii de frontieră  au  descoperit în buzunarele interioare ale gecii şi ale hainelor, aproximativ 200 grame de metal galben, sub forma unor bijuterii.

Persona în cauză a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile deţinute, în vederea comercializării acestora.

Toate produsele, în valoare de peste 45.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au aplicat o amendă contravenţională  de 5.000 lei pentru desfăşurarea fără autorizaţie a operaţiunilor cu metale preţioase.

Sursa: Garda de Coastă


Redare

Titlu

Artist