Vali Crîngașu

Fundal

Live Mix

Espresso

Grațiela Ionescu & Vali Crîngașu

Dacă vă place să vă începeți ziua cu o doză de umor, informație și muzică bună, atunci nu trebuie să ratați emisiunea espresso cu Vali Cringasu și Gratiela Ionescu. Ei vă așteaptă în fiecare dimineață de luni până joi, de la ora 8:00 la 11:00, pe radio CFM, pentru a vă oferi cele mai proaspete știri, cele mai interesante interviuri și cele mai amuzante glume. Emisiunea espresso este ca o […]

Live Mix

Fridance Party

Grațiela Ionescu & Vali Crîngașu

Fridance Party este emisiunea care vă face să uitați de stresul săptămânii și să vă pregătiți de un weekend plin de energie. Nu uitați să ne sunați sau să ne scrieți pe rețelele de socializare pentru a ne spune părerea voastră, a cere dedicații sau a participa la concursurile noastre. Ascultați Fridance Party cu dj Vali Cringasu și Gratiela Ionescu și veți avea parte de o experiență radiofonică de neuitat! […]

Live Mix

Hey DJ

Vali Crîngașu

Dacă ești un iubitor de muzică dance, nu ai cum să ratezi emisiunea HeyDJ, realizată de Vali Cringasu în fiecare vineri de la ora 18:00. Aici vei asculta hiturile pe care te-ai distrat odinioară, mixate într-o manieră unică și cu o animație captivantă pe radio CFM. Vali Cringasu este un producator experimentat și pasionat, care îți va face seara mai frumoasă și mai veselă cu muzica lui. Nu contează dacă […]Pasiunea pentru sunete i s-a conturat în anul 1994, atunci când s-a angajat ca DJ rezident în cadrul unui club din stațiunea Mamaia. Purtând pe umeri o activitate de un deceniu și ceva în FM-ul constănțean, Vali Crîngașu a fost format între anii 1999 – 2012: ca voice-over, realizator și prezentator emisiuni – specializări făcute la un radio din oraș. În paralel a profesat și meseria de DJ.

În anul 2012 schimbă frecvența pentru o altă experiență, de această dată în favoarea televiziunii, prestând cu spirit și avânt de proletar ca regizor de sunet/emisie, voice-over, co-realizator & prezentator de știri, director tehnic și director general.

La jumătatea anului 2020, revine la pasiunea tinereții, pregătit pentru a surprinde din nou pasionații de muzică cu o forță nouă și o inspirație veșnic crescătoare!

Prin urmare, la CFM Constanța, Vali Crîngașu este director de programe și realizator al emisiunilor: FESTI’VAL, BPM IN FM, dar și co-prezentator pentru DISCOMANIA și ROMEMBER.

Rate it

EspressoFridance PartyHei DJ

92,9 - Frecvența care face diferența

Daca iti doresti promovare pe Radio CFM, intră în legătură cu noi!

0%