Endless Neversea, un weekend ca un festival la malul mării Negre

Written by on 13 iulie 2021

Organizatorii festivalului Neversea au celebrat cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre pe 9 și 10 iulie, pe plaja Neversea din Constanța, cu un concept unic de petreceri. Endless Neversea a adus pe scenă DJ-i de top precum Dub FX, Mr Woodnote și Fedde le Grand, care au făcut show-uri spectaculoase într-un decor fabulos la mare. Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), DJ Shiver, DJ Andi și Julian Morris au completat experiența muzicală de pe plaja Neversea cu seturi de excepție. Astfel a fost marcat weekend-ul în care ar fi trebuit să aibă loc cea de-a patra ediție a festivalului Neversea, care a fost amânată pentru 2022.

Organizatorii au pregătit momente speciale pentru fani în acest an pe plaja Neversea, cea mai mare și modernă plajă din Constanța și una dintre cele mai mari de pe litoralul românesc. Într-un decor de poveste, inspirat din insulele grecești, organizatorii au recreat atmosfera de festival pe o suprafață de 21.000 de metri pătrați de plajă.

Toată vara, pe plaja Neversea va fi un program special cu artiști români și internaționali, adaptat la condițiile de organizare conform legislației actuale.

Serile de joi sunt gazda concertelor live pe plajă, cu trupe românești, iar serile de weekend aduc atmosfera de festival, cu 4 concepte de petreceri și stiluri de muzică diferite: Dreamscape (beaturi electronice, exotice și dinamice), Hypnotics (beaturi comerciale, cu arome de house, trance și EDM), Nostalgia (Retro/Disco/Future) și Fantasia (beaturi electronice, latino, dinamice). În acest weekend, între 15 și 17 iulie, fanii sunt așteptați la Nostalgia.


Redare

Titlu

Artist