Halsey revine cu un nou album – „If I Can’t Have Love, I Want Power”

Written by on 9 iulie 2021

„If I Can’t Have Love, I Want Power” este al patrulea album al lui Halsey si este produs de Trent Reznor si Atticus Ross. Coperta noului proiect a fost facuta publica la The Metropolitan Museum of Art din New York City. „Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni. Dicotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot co-exista pașnic și puternic. Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană”, a declarat Halsey.

Această imagine de copertă sărbătorește corpurile însărcinate și postpartum ca fiind ceva frumos, de admirat. Avem un drum lung de parcurs cu eradicarea stigmatului social din jurul corpurilor și alăptării. Sper că acesta poate fi un pas în direcția cea bună!  Albumul va fi lansat pe 27 august, toate piesele fiind scrise de Halsey si produse de Trent Reznor si Atticus Ross, cunoscuti pentru colaborarile cu Nine Inch Nails, dar si pentru castigarea premiilor Oscar, Globul de Aur si GRAMMY.

Halsey a vandut peste 60 milioane de piese in America si peste 150 milioane la nivel global. „If I Can’t Have Love, I Want Power” este urmatorul album dupa „Manic”, care a debutat pe prima pozitie in Billboard Hot 200, fiind si primul album al anului 2020 ce a primit discul de platina in America.


Redare

Titlu

Artist