Andrei Dumitrașcu


Andrei Dumitrașcu evenimente

FRIdance

Cu Vali Crîngașu și Grațiela Ionescu

Andrei Dumitrașcu a intrat în lumea Radio-ului în anul 2005, la vârsta de 19 ani, la un post local din orașul de baștină Vaslui. În anul 2006 a hotărât să aprofundeze cunoștințele din media audio-vizuală cu studii în domeniul comunicării și astfel a obținut diploma de Specialist în Comunicare, în anul 2009.

Între anii 2009 și 2010 a profesat ca redactor, copywriter și graficial la două reviste de publicitate locale. În anul 2010 a colaborat cu Radio Vox T Iași iar din anul 2011 cu Smile FM Vaslui. Redactor, editor de sunet, voice-over, DJ, copywriter și realizator de emisiuni informative sunt câteva dintre task-urile pe care le-a bifat de-a lungul timpului în Radio.

Începând din anul 2006 a fost DJ și MC în cluburi și pub-uri din țară, iar din anul 2012 este DJ de petreceri private. A performat ca DJ și MC în localitățiile Vaslui, Iași, Suceava, Galați, București și multe alte orașe.

Andrei Dumitrașcu este colaborator CFM începând cu luna Ianuarie a anului 2020 și vă întâmpină pe post în fiecare zi de la ora 15 la ora 18 cu muzică bună și informații pe teme variate. Fie că este vorba de știri din Politică, Tehnologie, Studii Sociologice, Evenimente din țară sau din celălalt capăt al Lumii, întâmplări serioase, triste, amuzante sau șocante, acesta le alege și le întoarce pe toate părțile încercând să vă ofere o perspectivă proprie, diferită de cea generală!


[There are no radio stations in the database]