OneRepublic revine cu o noua piesa

Written by on 7 mai 2021

Miercuri, 5 mai 2021, trupa OneRepublic a lansat piesa „Run”. Melodia este scrisa si produsa de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry si John Nathaniel. „Run” va aparea pe urmatorul album –  „Human”, alaturi de piesele lansate deja: „Rescue Me”, „Somebody To Love”, „Wanted”, „Didn’t I”si „Better Days”. Acestea au acumulat deja peste 1.75 miliarde de stream-uri la nivel mondial.

Noua melodie a fost lansata impreuna cu videoclipul regizat de Tomás Whitmore. Trupa va sustine un concert pe 6 mai, in cadrul The Today Show, unde va interpreta noua piesa.

OneRepublic a fost nominalizata de mai multe ori la premiile Grammy. Membrii trupei sunt: cantaretul Ryan Tedder, chitaristii Zach Filkins si Drew Brown, basistul Brent Kutzle si tobosarul Eddie Fisher.

Albumul de debut, „Dreaming Out Loud”, a aparut in 2007, fiind un real succes. Piesa „Apologize” a fost nominalizata la premiile Grammy. Albumul, „Waking Up”, din 2009 a continut hit-urile: „All the Right Moves”, „Secrets” si „Good Life.” Urmatorul proiect muzical, „Native”, din 2013, a fost certificat cu discul de platina in SUA, iar melodia „Counting Stars” a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100 si a vandut peste 45 milioane de copii.

Melodiile trupei au fost incluse atat in filme, cat si in seriale celebre. „Start Again”, impreuna cu Logic, a aparut in serialul celor de la Netflix, „13 Reasons Why”, iar „Connection” intr-o campanie a celor de Jeep. Piesele „Lose Somebody”, impreuna cu Kygo, si „Wild Life” au putut fi ascultate in filmul Disney+, „Clouds”.

 


Redare

Titlu

Artist