Politica de confidențialitate

CLUB FRESH MIX

Ultima actualizare: 01.12.2023

 

Bun venit pe www.radiocfm.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Această pagină vă informează cu privire la practicile noastre legate de colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale pe care le furnizați atunci când utilizați Site-ul.

Informații colectate

Prin utilizarea Site-ului, putem colecta informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail și informații de contact.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale colectate pot fi utilizate în scopul de a vă oferi servicii personalizate, a vă notifica cu privire la actualizări și a vă contacta în legătură cu întrebări sau solicitări.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat.

Cookie-uri și Tehnologii Similare

Site-ul poate utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin continuarea utilizării Site-ului, sunteți de acord cu utilizarea acestor tehnologii.

Divulgarea informațiilor

Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale altor terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa office@radiocfm.ro

92,9 - Frecvența care face diferența

Daca iti doresti promovare pe Radio CFM, intră în legătură cu noi!

0%