Andrei Dumitrașcu

Fundal

Dance

Wave After Wave

Andrei Dumitrașcu

Salutare, dragi ascultători! Sunt Andrei Dumitrăscu și vă invit să mă urmăriți de luni până joi, între orele 11 și 14, la emisiunea Wave After Wave, difuzată pe CFM radio. Aici veți găsi cele mai noi și interesante informații din lumea muzicii, precum și piese care vă vor încânta auzul. Wave After Wave este emisiunea care vă oferă punctualitatea informațiilor și muzica de calitate. Nu ratați ocazia de a vă […]Andrei Dumitrașcu a intrat în lumea Radio-ului în anul 2005, la vârsta de 19 ani, la un post local din orașul de baștină Vaslui. În anul 2006 a hotărât să aprofundeze cunoștințele din media audio-vizuală cu studii în domeniul comunicării și astfel a obținut diploma de Specialist în Comunicare, în anul 2009.

Între anii 2009 și 2010 a profesat ca redactor, copywriter și graficial la două reviste de publicitate locale. În anul 2010 a colaborat cu Radio Vox T Iași iar din anul 2011 cu Smile FM Vaslui. Redactor, editor de sunet, voice-over, DJ, copywriter și realizator de emisiuni informative sunt câteva dintre task-urile pe care le-a bifat de-a lungul timpului în Radio.

Începând din anul 2006 a fost DJ și MC în cluburi și pub-uri din țară, iar din anul 2012 este DJ de petreceri private. A performat ca DJ și MC în localitățiile Vaslui, Iași, Suceava, Galați, București și multe alte orașe.

Andrei Dumitrașcu este colaborator CFM începând cu luna Ianuarie a anului 2020 și vă întâmpină pe post de luni până joi de la ora 11 la ora 14 cu muzică bună și informații pe teme variate. Fie că este vorba de știri din Politică, Tehnologie, Studii Sociologice, Evenimente din țară sau din celălalt capăt al Lumii, întâmplări serioase, triste, amuzante sau șocante, acesta le alege și le întoarce pe toate părțile încercând să vă ofere o perspectivă proprie, diferită de cea generală!

Rate it

Wave After Wave

92,9 - Frecvența care face diferența

Daca iti doresti promovare pe Radio CFM, intră în legătură cu noi!

0%