Grațiela Ionescu

Fundal

Live Mix

Espresso

Grațiela Ionescu & Vali Crîngașu

Dacă vă place să vă începeți ziua cu o doză de umor, informație și muzică bună, atunci nu trebuie să ratați emisiunea espresso cu Vali Cringasu și Gratiela Ionescu. Ei vă așteaptă în fiecare dimineață de luni până joi, de la ora 8:00 la 11:00, pe radio CFM, pentru a vă oferi cele mai proaspete știri, cele mai interesante interviuri și cele mai amuzante glume. Emisiunea espresso este ca o […]

Live Mix

Fridance Party

Grațiela Ionescu & Vali Crîngașu

Fridance Party este emisiunea care vă face să uitați de stresul săptămânii și să vă pregătiți de un weekend plin de energie. Nu uitați să ne sunați sau să ne scrieți pe rețelele de socializare pentru a ne spune părerea voastră, a cere dedicații sau a participa la concursurile noastre. Ascultați Fridance Party cu dj Vali Cringasu și Gratiela Ionescu și veți avea parte de o experiență radiofonică de neuitat! […]Dacă o întreabă cineva pe Grațiela Ionescu să se descrie, acesta va spune: „Despre mine…numai de bine!”. Haide să-i ascultăm mărturia despre cum se simte ca parte a echipei CFM:

„Îmi place să râd, să găsesc partea bună a lucrurilor și să mă bucur de viață. Ador să mă trezesc la prânz, însă cu toate astea, vin dimineața devreme la radio ca să mă energizez instant, pentru că DA, la Radio mă simt cel mai bine, după Acasă!”

 

Rate it

EspressoFridance Party

92,9 - Frecvența care face diferența

Daca iti doresti promovare pe Radio CFM, intră în legătură cu noi!

0%